Participa al sorteig i guanya un llibre de receptes!

La cocina popular navarraParticipa al sorteig i aconsegueix aquest fantàstic llibre de receptes.

El mes d’abril, sortegem un exemplar del llibre “La cocina Popular Navarra“, de Victor Manuel Sarobe Pueyo, un llibre farcit de bones receptes.

Emplena el formulari responent la pregunta ‘Què és allò que més t’agrada de Receptes per Viure Bé! ?’ i participa al sorteig d’aquest fantàstic llibre de receptes de cuina navarresa.

Tal i com diuen els termes i condicions del sorteig, hem fet el sorteig el dia 2 de maig de 2013 i la persona guanyadora ha estat la Mireia Vilaseca. Desitgem que aquest llibre de receptes li doni moltes satisfaccions.

Us agraïm a totes les persones que heu participat al concurs els vostres comentaris i valoracions i us suggerim que feu un tomb per les receptes de cuina publicades a Receptes per Viure Bé!

Bon profit!

Termes i condicions del sorteig:
1.- Participar-hi és gratuït.
2.- La participació és oberta fins les 24.00h del dia 30 d’abril de 2013.
3.- Per participar-hi, cal emplenar el formulari. El motiu pel qual us demanem l’adreça de correu electrònic i el telèfon és per poder-vos contactar cas que sigueu la persona guanyadora.
4.- El sorteig es realitzarà el dia 2 de maig de 2013, el nom de la persona guanyadora serà publicat a la web Receptes per Viure Bé!, en aquesta mateixa pàgina, el mateix dia. La persona guanyadora del sorteig autoritza Receptes per Viure Bé! a publicar el seu nom en relació al present sorteig sense compensació econòmica de cap tipus.
5.- La notificació a la persona guanyadora del resultat del sorteig es realitzarà també mitjançant correu electrònic, a l’adreça indicada al formulari.
6.- La persona guanyadora podrà recollir el premi fins les 20.00h del dia 10 de maig de 2013. El premi no es podrà canviar, o substituir, a petició de la persona guanyadora. Si per alguna causa no li fos possible recollir el premi, s’entendrà que hi renuncia, i Receptes per Viure Bé! no l’haurà de compensar.
7.- La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació de totes les condicions del sorteig i del criteri de Receptes per Viure Bé! pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l’elecció de la persona guanyadora.
8.- Receptes per Viure Bé! es reserva el dret a modificar, en qualsevol moment, les condicions del present sorteig, fins i tot la seva possible anul·lació, per circumstàncies alienes a Receptes per Viure Bé!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach personal
sophiablasco@gmail.com
657 825 188
Receptes per Viure Bé!
Receptes per Viure Bé! al Google+
Receptes per Viure Bé! al Twitter

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book
%d bloggers like this: