El coaching és la meva vocació i la meva passió

Sophia Blasco Castell a BDN TVSempre m’ha agradat contribuir a la salut i al benestar d’altres persones, per això vaig fer estudis de medicina i d’alimentació i nutrició. Llavors creia que la principal causa de malestar era la malaltia. Ara sé que moltes vegades és només una de les seves conseqüències.

Les pors, la culpa, les relacions tòxiques que conreem o com enfrontem els problemes quotidians poden provocar-nos un malestar emocional que ens pot portar a perdre la salut. És per tots aquests motius que vaig decidir completar la meva formació estudiant intel·ligència emocional, estratègies de gestió de les emocions, gestió de la informació i del coneixement, programació neurolingüística (PNL) i coaching.

Des de l’any 2003 el coaching és la meva vocació i la meva passió, me possibilita utilitzar tots aquests coneixements per ajudar les persones a Viure Bé.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
  • RT @BeatrizTalegon: La necesaria valentía de un abogado la ha demostrado @boye_g y los abogados que le han acompañado en la querella por en… 1 hour ago
  • RT @FonsiLoaiza: Hoy se cumplen 28 años del asesinato de Guillem Agulló a manos de nazis. El tribunal humilló a la amiga de Guillem y la ob… 1 hour ago
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!