Supera la por de perdre el control!

Fear“, de Vic, al Flickr

Sentir que estàs perdent el control dels teus pensaments, de les teves accions, de les teves reaccions emocionals i del teu cos; que estàs fora de control i que no saps ni com retrobar un mínim de serenor ni on t’abocarà el descontrol. Estar terriblement espantada, veure’t empesa a fugir, faltar-te l’aire i creure que t’asfixiaràs i sentir que el teu cor batega desbocat.
Aquesta munió de sensacions que et fan creure que estàs fora de control t’activaran l’estrès. L’estrès allibera hormones que generen canvis fisiològics, psicològics i emocionals específics i la sensació de estar fora de control s’intensifica.

Quan has viscut amb anterioritat una experiència com la descrita, és possible que en determinades situacions tinguis por de perdre el control i aquesta por t’activarà un conjunt d’emocions, reaccions i pensaments sense control.

Si pateixes por de perdre el control, inevitablement defugiràs participar, o anar, on creus que pots perdre  el control. I si et veus forçada a participar-hi, ho faràs amb por. Quan la por es manifesta, ens exposem als ulls dels altres afeblits, mostrant-los que la situació ens supera.

Les respostes instintives i emocionals pròpies de la por de perdre el control podem aprendre a gestionar-les. El programa Supera la por de perdre el control! et proporcionarà recursos per entendre i gestionar les teves reaccions emocionals i els teus pensaments, i retrobar la serenor i l’harmonia. Hi tens molt a guanyar. Puc ajudar-te a aconseguir-ho, concerta la teva sessió de regal ara mateix!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: