L’estrès, a ratlla!

Adaptada de

Adaptada de “Beat Stress With These 7 Quick Tips”, d’UrbaneWomenMag, Flickr

Si pateixes insomni, cansament, tensió, irritabilitat o t’estàs engreixant, potser estàs suportant un excés d’estrès.

El programa L’estrès, a ratlla! t’ajudarà a identificar què t’animadversiona, què t’indigna, què t’irrita, què et desborda, què et treu de polleguera; en definitiva, què t’està estressant. I a definir què pots fer per posar l’estrès a ratlla definitivament.

Diversos estudis han posat en evidència que l’estrès impacta en la salut. La forma com gestionem l’estrès afecta els nostres nivells de colesterol, l’estrès crònic augmenta la probabilitat d’accident cerebrovascular en un 400% i també augmenta el risc de patir un atac de cor, provoca Alzheimer, danya l’ADNprovoca sobrepès i obesitat.

Segueix el programa L’estrès, a ratlla!, guanyaràs qualitat de vida i milloraràs la teva salut. Posa-t’hi ara mateix. Puc ajudar-te a aconseguir-ho, parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Compartir és estimar! de Jose Mondo

17 comments on “L’estrès, a ratlla!
 1. isabelmas ha dit:

  Gràcies Sophia! Per mi el programa ha estat de gran ajuda per superar les situacions que em causaven estrès i ansietat. He après a establir els mecanismes de caire més pràctics i de planificació per evitar les situacions estressants, he après a responsabilitzar-me només del que em pertoca i depèn de mi, i he après a re-ubicar-me, re-interpretar i fer-me forta en el pla emocional per afrontar també situacions d’estrès. Ara ja tinc les eines i he començat a fer un gran pas endavant cap al meu benestar i la meva tranquil·litat emocional. Estic molt contenta!

 2. Emili ha dit:

  El programa l’estrès a ratlla m’ha ajudat a identificar de forma molt senzilla les claus que em van fer entrar en una crisi d’ansietat. Normalment ens trobem força desorientats en aquestes situacions, per això va ser molt important trobar a la Sophia que escoltant-me em va ajudar a entendre el que passava i així vaig poder introduir petits canvis en les meves accions i actituds per afrontar el problema. En definitiva el seu suport va ser clau per trobar la forma de superar la situació, pas a pas i de manera continuada des de la primera visita fins que ja em vaig sentir amb força per seguir el camí tot sol. Gràcies.

 3. Marta ha dit:

  Vaig conèixer la Sophia el juliol del 2015, als tallers. Em trobava en una època de canvis en la meva vida, alguns volguts, altres imposats…. la feina, els fills, els sentiments…. Un garbuix que em va portar estrès i un gran augment de pes.
  Vam tenir llargues converses, ha estat un procés llarg amb baixos i alts, i ella sempre ha estat, sempre hi es.
  He après a escoltar-me, a afrontar el que m’envolta d’un altre manera, a buscar la part positiva de tot. A somriure, a valorar-me…. a valorar tot el que m’envolta i els que m’envolten… A seguir endavant…
  Gràcies Sophia!!!

 4. Ana Soler ha dit:

  A vegades al llarg de la vida et trobes amb oportunitats que no has de deixar pasar: una bona feïna, conèixer persones excepcionals…
  A mi em va passar fa sis mesos quan vaig conèixer a la Sophia en un taller. Parlava de les pèrdues,de com vivim les nostres pèrdues. En aquell moment jo estava molt angoixada per la por a pèrdre al meu fill i el meu marit. Feia quatre anys ja havia pèrdut una pèrsona molt estimada i no ho estava gestionant bé.
  La Sophia ès una persona en la que t’hi trobes bé rapidament, et dona confiança, t’escolta i deseguida sap com ets i el que t’esta passant. En aquest temps m’ha ajudat a superar les meves pors entre moltes altres coses. La meva vida i la de la meva familia ha canviat en els darrers mesos a millor i espero que això continuï.

  Moltes gracies Sophia

 5. Marta ha dit:

  Per mi, aparèixer la Sophia en la meva vida ha estat com rebre un regal, embolcallat de tendresa, acolliment i paciència, per després descobrir el contingut del present, que és el d’una persona que adora la seva feina i que tossudament vol que te’n surtis i siguis feliç. Això no és fàcil de trobar i que a més en poc temps t’entengui, capti el que passa i t’ escolti sentin-te com única. A mi l’ angoixa, les crisis d’ansietat, estaven una mica cronificades en el temps i quasi havia assumit que no en sortiria. Amb el treball que hem anat fent,llarg i a voltes dolorós perquè es removien coses, estic conseguint crear com uns ciments nous, respecte als que tenia. M’ha ajudat a descobrir estimuls, situacions, persones que em generaven l’angoixa i sobretot a tenir una mena de cosmo visió diferent de la realitat,que la tenia distorsionada i anava sempre cap a la adversitat. Crec que podria dir que a poc a poc i amb esforç emprant les pautes que m’ha anat donant podré viure d’una forma diferent i tranquil.la. Queda feina però no se com agraÏr la generositat a la Sophia.
  L’Estimo.

 6. Miquel ha dit:

  Después de 27 años seguidos en la compañía, este verano “toque” fondo…….entre en un estado de cansancio mental/ansiedad/debilidad, provocado por la cada vez más, exigencia del propio puesto. A través de un familiar, contacte con Sophia, una vez le expuse mi situación personal, me hizo ver de manera clara y rápida, mi rol sobredimensionado. Ella me ha sabido resituar (actuar dentro de mi poder ejecutivo, relativizar, entender los niveles de confidencialidad etc…..), esto me esta llevando a ser otra persona, en los profesional/personal, disfrutando de nuevo y por encima de todo, siendo feliz!!!

 7. […] De tant en tant em crida l’atenció alguna temàtica abordada i sovint trobo interès en el que escriu. Així ha estat en aquest cas: L’estrès a ratlla! […]

 8. Mònica ha dit:

  La Sophia m’ha ajudat, entre moltes d’altres coses, a adonar-me d’on procedeix l’estrès en diferents rols de la meva vida. És una persona amb molt ull i que detecta ràpidament quins són els conflictes que ens fan patir. No puc dir que ja hagi acabat de posar l’estrès a ratlla però si que puc detectar les causes que me’l provoquen. Seguirem treballant!

 9. Laura Vidal ha dit:

  Estic molt agraïda d’haver pogut compartir la meva experiència amb la Sophia i de la seva ajuda. És una persona amable i ràpidament es posa en la teva situació. Ni que hagi sigut una sola sessió, m’han anat molt bé els seus consells, els quals estic posant en pràctica, i poder parlar i raonar alguns aspectes del dia a dia. Fins a la propera, moltes gràcies Sophia!

I tu, què en penses? Explica'ns-ho!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: