Tarifes

La primera sessió de coaching és gratuïta. Sophia Blasco Castell a BDN TV

Per al pagament de les següents sessions pots triar entre pagar en efectiu o en serveis a la societat:

a) Per fer el pagament en efectiu, 20€ per sessió, cal fer donació d’aquesta quantitat, directament i en el teu nom, a una de les entitats de la llista següent:

b) Per fer el pagament en serveis a la societat, tria una contraprestació adequada per a tu. Preferentment et proposo participar en serveis d’ajuda a la gent gran o als infants, que són col·lectius especialment vulnerables a la situació socioeconòmica actual.

El coaching és la meva vocació, no la meva font d’ingressos. És per aquest motiu que, aplicant la filosofia de l’Economia del Bé Comú, les clientes i els clients feu el pagament de les sessions en forma de donacions o de col·laboracions destinades a institucions o entitats que fan un servei a la societat.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
  • RT @RavalSud: La nena va sentir por al sortir al escenari. El pare no va dubtar pujar per tal de que no es sentís malament 😭🥲❤️ https://t.c… 58 minutes ago
  • RT @abel_riu: El Consell d'Europa aprova per àmplia majoria (63%) demanar a 🇪🇸 l'alliberament dels presos polítics, i la fi de la persecuci… 1 hour ago
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

%d bloggers like this: