Com fer una Coca a l’estil de la Toscana!

De la Toscana italiana ens arriba una proposta singular, una coca de patata, o creïlla.  Senzilla, sorprenent i deliciosa! Preparar-la i compartir-la és un doll de satisfaccions!
Jim Lahey'spotato pizza
Els ingredients per a la massa d’un parell de coques són:
500 grams de farina de blat aproximadament.
350 ml d’aigua tèbia
20 grams de llevat premsat
50 ml d’oli d’oliva
10 grams de sal

Per al guarniment:
3 patates (varietat mona lisa) tallades ben finetes, pebre negre mòlt, romaní i sal.

Més detalls sobre el procediment de preparació els trobaràs al bloc ‘A la cuina‘  i un pas a pas, en anglès, al bloc Smitten Kitchen.

Anima’t a preparar-la i bon profit!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Compartir és estimar! de Jose Mondo

Tagged with:
Arxivat a Com fer ...
%d bloggers like this: