Vicks VapoRub, el terror dels fongs de les ungles

"toefungus" a Viquipèdia

toefungus” a Viquipèdia

El tradicional Vicks VapoRub dóna molt bons resultats per tractar els fongs de les ungles, l’anomenada onicomicosi o tinya de l’ungla.

L’estudi “Novel Treatment of Onychomycosis using Over-the-Counter Mentholated Ointment: A Clinical Case Series“, publicat al “Journal of the American Board of Family Medicine“, conclou que el Vicks VapoRub és una alternativa segura i econòmica per al tractament de l’onicomicosi de les ungles, dóna bons resultats especialment quan l’onicomicosi ha estat provocada per candida parapsilosis o per  trichophyton mentagrophytes. El tractament és senzill: una aplicació diària de Vicks VapoRub a l’ungla afectada fins la remissió total.

L’estudi “In vitro antagonistic activity of monoterpenes and their mixtures against ‘toe nail fungus’ pathogens“, publicat a “US National Library of Medicine National Institutes of Health” posa el descobert l’efecte antibiòtic i antimicòtic dels components dels ungüents com el Vicks Vaporub, que porten oli d’eucaliptus, càmfora, mentol, timol, oli de trementina, oli de nou moscada i oli de fulla de cedre, sobre els fongs responsables de l’onicomicosi. Els components més eficaços han estat, per aquest ordre, la càmfora, el mentol, el timol i l’oli d’eucalyptus citriodora.

Vicks VapoRub és una bona opció per tractar l’onicomicosi, proporciona bons resultats, minimitza els efectes secundaris i el cost és molt assequible.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Alimentació i salut, Com fer ...
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: