Com fer un tomb pel món, de sofà en sofà!

T’ho imagines? Ho pots fer realitat amb CouchSurfing (organització internacional sense ànim de lucre), el teu ticket per explorar el món, des d’arreu o des de casa teva. Your sofa or mine?Amb més d’un milió de membres esperant per conèixer la teva cultura i descobrir-te la seva. Tasta els millors fideus a Tòquio. Mostrar als teus convidats la millor música en viu de prop de casa teva, o el teu sender preferit.  Atreveix-te a descobrir el món de la mà dels propis habitants de la ciutat que visites; fes-te ambaixador, o ambaixadora, de la teva cultura acollint, a casa teva, viatgers del món.

La Viquipèdia ens fa una bona descripció http://ca.wikipedia.org/wiki/CouchSurfing
La web oficial en català http://www.couchsurfing.org/?user_language

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Com fer ...
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: