L’Entrevista Laboral, tipus

Imatge de http://empleo.universiablogs.netLa situació actual ha provocat un increment considerable de l’atur; si a l’atur li afegim la temporalitat dels contractes laborals, això fa que la tasca de cercar i trobar feina hem de dur-la a terme amb una freqüència considerable, i ens interessa agenciar-nos els recursos necessaris per abordar-la amb el màxim de probabilitats d’èxit.

A l’hora d’abordar l’entrevista laboral, ens convé distingir entre dues modalitats d’entrevista laboral:
L’entrevista amb una empresa que té un (o més d’un) lloc de treball concret i aspira trobar el millor candidat o candidata per al seu equip. Aquesta entrevista hem de preparar-la centrant-nos en satisfer les seves necessitats específiques, preparant el currículum i totes les acreditacions com si en la nostra vida laboral no haguéssim fet res més que preparar-nos per al lloc de treball que l’empresa en qüestió té vacant.
L’entrevista amb una ETT (Empresa de Treball Temporal) que cerca completar la seva cartera de RRHH (Recursos Humans) amb el màxim d’especialitats i aptituds amb l’objectiu de satisfer les demandes de RRHH que li puguin fer les empreses. Aquesta entrevista amb l’ETT ens convé preparar-la de forma completament diferent, aquí ens interessa presentar tota la diversitat en formació i experiència al complet per a que, tant si els demanen un cambrer, com un xofer, com una recepcionista, nosaltres som el candidat o la candidata ideal, tenim la formació i l’experiència per a optar al lloc de treball en qüestió.

Pel que fa a la preparació en concret de l’entrevista, recomanacions per a elaborar el currículum, la carta de presentació, etc. amb l’objectiu de fer més fàcil trobar feina i reduir l’impacte emocional que aquesta tasca ens sol comportar consulta el tutorial.

I recorda, puc ajudar-te a preparar una bona entrevista laboral.
Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Desenvolupament professional, Relacions Personals
3 comments on “L’Entrevista Laboral, tipus
 1. Oriol López ha dit:

  Molt aclaridor, cal enfocar la preparació del currículum i de l’entrevista laboral de manera molt diferent per a cadascuna de les les tipologies d’entrevista que s’indiquen a l’article.

 2. roseralegre ha dit:

  I de l’entrevista amb entitats oficials -municipals, estatals…- o amb ong’s, n’has parlat alguna vegada?

  • Sophia Blasco ha dit:

   No he parlat d’aquestes en concret.
   Encara que, com que es tracta d’una entitat específica, ens interessa preparar-la adaptant-nos a les necessitats de l’entitat en qüestió.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: