Neix la secció Aprenent a cuidar cuidant

"It ought to be lovely to be old To be full of the peace that comes with experience And wrinkled ripe fulfillment" D. H. Lawrence, de BendingSelf, al Flickr

La mare ha patit una pèrdua progressiva de recursos cognitius i motrius a conseqüència de la malaltia neurodegenerativa que pateix que l’han abocat a perdre autonomia en les activitats quotidianes incloent-hi la comunicació, l’alimentació, la higiene personal i la mobilitat, fent-la, cada cop, més dependent. La mare s’ha transformat en una persona amb dependència.
Cuidant la mare a casa he aprés un seguit d’estratègies i trucs per cuidar persones amb dependència que comparteixo a través d’aquesta nova secció, Aprenent a cuidar cuidant, on també trobaràs continguts per afavorir l’envelliment saludable.

Si estàs vivint una situació semblant, podem compartir estratègies i solucions per cuidar a l’espai comentaris, o a títol individual, com prefereixis.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Aprenent a Cuidar Cuidant
2 comments on “Neix la secció Aprenent a cuidar cuidant
  1. Oriol López ha dit:

    Una secció que segur que serà de molta utilitat per a totes les persones que es troben en una situació similar i que així poder aprofitar aquesta experiència compartida.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: