El Facebook poder et fa infeliç!

"Dislike button", de Sean MacEntee, al Flickr

“Dislike button”, de Sean MacEntee, al Flickr

Com més naveguem pel Facebook, probablement, sentirem més infelicitat i més insatisfacció amb la nostra vida.
Facebook ens proporciona sensació de connexió amb altres persones, però ens fa sentir més infelices. Segons un estudi de l’Institute for Social Research de la Universitat de Michigan, l’ús del Facebook minva el nivell de felicitat i de benestar dels usuaris.

L’estudi va descobrir que, com més temps passem navegant pel Facebook, pitjor ens sentim. En general, les persones comparteixen els seus millors moments al Facebook i proporcionen una imatge esbiaixada. Oscar Ybarra, coautor de l’estudi, va dir que aquest fet pot fer-nos sentir per sota de la mitjana de felicitat i satisfacció amb la vida en comparació amb les nostres amistats del Facebook.

Tinguis en compte que, de vegades, les aparences enganyen.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Documentat a:
Facebook May Be Making You Unhappy
Facebook use predicts declines in happiness, new study finds

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!
4 comments on “El Facebook poder et fa infeliç!
 1. Silvia ha dit:

  Qué curiós! M’alegro de no tenir facebook!

  • Sophia Blasco ha dit:

   Té molts desavantatges, el fet que per consultar una informació que s’ha compartit públicament al Facebook, sense cap tipus de restricció, t’hagis d’identificar és propi del “Gran Germà” del llibre “1984” de George Orwell.
   Si el vols llegir, el llibre “1984”, el tenen a les biblioteques públiques, hi ha moltes edicions, és un llibre imprescindible.

 2. Eduard Hidalgo Albert ha dit:

  Però si això també passa a la vida real…. Vas a una conferencia on tot es presenta molt bonic, però si contactes desprès en privat amb el/la conferenciant comences a coneixer els matissos. No us tanqueu a res de les webs 2.0. Son eines, no finalitats.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: