Com conrear l’autoestima

“39/365 ~ Self-steem”, d’Anais Gómez-C

Al programa ‘Això no té nom‘, de Ràdio Ciutat de Badalona, conduit per Carles Tornero, presentant algunes claus per conrear l’autoestima.

Escolta’ns! Fes clic al play!

O descarrega’t l’arxiu MP3 (15 minuts i 5,88 MB)

Al programa, conduït per Carles Tornero, que fou emès el 13 d’octubre de l’any 2015, vam centrar-nos especialment en una de les claus per conrear l’autoestima: la valoració que fem de l’assoliment dels nostres objectius i la interpretació que n’adoptem. A més a més, al taller al que es fa referència a l’entrevista, també vam abordar el paper que tenen sobre la pròpia autoestima les valoracions que fan de nosaltres les persones del nostre entorn i la corresponent interpretació.

Hi ha moltes interpretacions possibles, però no totes provoquen el mateix impacte, ni en l’estat emocional ni en l’assoliment dels objectius. La bona notícia és que podem triar interpretació, la que més ens convingui, i podent triar, triem la millor!

El documental que esmento a l’entrevista dedicat a l’educació emocional a l’escola ‘Pensant en el altres’, mostra com el professor Toshiro Kanamori educa en les coses realment importants de la vida i promou el respecte i l’empatia.

Reforçar la teva autoestima i la teva autoconfiança t’interessa. Puc ajudar-te a aconseguir-ho, parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Com fer ..., Gestió emocional
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: