La generositat surt a compte!

'Share the love', de meco6925, Flickr

‘Share the love’, de meco6925, Flickr

Necessitem més amor i menys cobdícia, afirma Tim Sanders, autor del llibre ‘Love Is the Killer App: How to Win Business and Influence Friends‘, i argumenta a l’article ‘Love is the Killer App’ que la generositat ens obre les portes de la prosperitat.

Les persones més actives, més felices i més pròsperes són les que són més generoses amb els seus coneixements i amb la seva experiència. Les que s’estimen allò que fan, les que gaudeixen aprenent, coneixent gent i compartint allò que saben. Aquestes són les persones que creen valor i impulsen.

Tim Sanders, al llibre ‘Love Is the Killer App: How to Win Business and Influence Friends’, ens descobreix les 5 raons que fan de la generositat la millor estratègia per a la prosperitat individual i corporativa. Practicant la generositat:

 1. Construiràs una marca excepcional
  En intercanviar amb generositat el teu coneixement a la xarxa et diferenciaràs, seràs útil, memorable, especial. Seràs una bona font d’informació per a les persones del teu voltant i seràs percebuda com una persona amb informació valuosa.
 2. Generaràs una experiència singular
  On junt al coneixement hi haurà l’oportunitat, la intel·ligència, el goig i el valor afegit. La teva generositat produirà sorpresa i alegria.
 3. Captivaràs l’atenció de les persones
  L’atenció és el recurs més escàs. Els teus trets distintius faran que les persones et parin atenció i t’aconsellin quan ho necessitis. La teva xarxa de relacions i la teva àrea d’influència creixeran.
 4. Aprofitaràs el poder de la presumpció positiva
  Per avançar cal fer canvis. Un dels majors obstacles per al canvi és la desconfiança. En construir relacions amb un bon nivell de confiança, els teus arguments i les teves recomanacions guanyaran solidesa i les teves referències seran més ben valorades.
 5. Rebràs una retroalimentació excepcional
  I verificaràs el valor del teu coneixement. Les persones amb les que compateixis et donaran informació útil a canvi: et diran què va funcionar, què no va funcionar. En entrar en aquesta òrbita prodigiosa aprendràs gràcies a les persones amb les que inicialment vas compartir.

Practicar la generositat pot transformar-te en una persona excepcional que genera afecte i admiració al seu voltant. Posa-t’hi ara mateix!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Compartir és estimar! de Jose Mondo

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Desenvolupament professional, Relacions Personals

I tu, què en penses? Explica'ns-ho!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book
%d bloggers like this: