Obrim les portes de la creativitat de bat a bat!

The Artist's Way, a 9 Months 2 Go

The Artist’s Way, a 9 Months 2 Go

Moltes persones volem ser més creatives però considerem que mai no ho aconseguirem perquè en realitat no ho som. Aquesta convicció ens arrenca la creativitat de soca-arrel, ens neguem el plaer de somiar, de fer realitat els nostres somnis i els nostres desitjos, rebutgem els nostres impulsos naturals i ens neguem la nostra essència.

La creativitat no té ni fons ni sostre, encara que hi hagi parts del seu creixement que siguin lentes. L’ingredient que necessita és fe, entesa com confiança fèrria en nosaltres. Aquest llibre mostra el camí i la fe necessaris per alliberar la creativitat de les persones. Pren-te’l com un exercici per obrir-te a una nova perspectiva i allibera l’artista que portes dintre teu. Julia Cameron

El llibre “The Artist’s Way“, de Julia Cameron, disponible en català amb el títol ‘El camí de l’artista’ i en castellà amb el títol “El camino del  artista“, ens ensenya com alliberar-nos del bloqueig creatiu. “El camino del  artista” és un taller de creativitat, estructurat en dotze lliçons magistrals, que ens obre un nou horitzó imaginatiu amb el que podrem despertar i desenvolupar la nostra autèntica creativitat, nodrir la imaginació i retrobar el sentit de la nostra existència.

Allibera l’artista que portes dins. Comença avui mateix!
Si hi ha quelcom que t’ho impedeix, o necessites suport, parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!
6 comments on “Obrim les portes de la creativitat de bat a bat!
 1. Marta ha dit:

  Que en penso? Doncs que dóna totalment en el clau. Molt sovint, davant de temes de creativitat si hem “fracassat” alguna vegada o no hem complert les nostres expectatives per massa perfeccionisme o autoexigència, evidentment que et mig bloqueges, no creus en tu i la ment està ben segura de que no pots fer-ho.
  Per tant, com a mi m’ ha passat algun cop ja, aniré a cercar aquesta lectura perquè segur que serà positiva.
  Gràcies Sophia.

 2. Marta ha dit:

  Pensava que molta gent opina que escric molt bé i que hi ha un gran potencial a dins meu en l’ escriptura. He fet alguns cursets en centres civics i el que noto es que escric bé però no tinc imaginació per trobar un tema per escriure. Llavors aviat ho deixo correr perquè en la meva ment he escrit la frase : No tinc idees, No trobo arguments xul.los i sempre em faig enrere. Llegiré doncs el llibre que em pot ajudar.

 3. Marta ha dit:

  Arrel d’aquesta entrada de la julia Cameron i buscant el llibre en el catàleg aladí de les biblioteques també aquesta autora té un llibre sobre l’ escritura creativa, que a molta gent li pot interessar per escriure i que és una bona manera de reforçar la creativitat.
  El Camino del escritor : curso de escritura creativa / Julia Cameron

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: