Obrim les portes de la creativitat de bat a bat!

The Artist's Way, a 9 Months 2 Go

The Artist’s Way, a 9 Months 2 Go

Moltes persones volem ser més creatives però considerem que mai no ho aconseguirem perquè en realitat no ho som. Aquesta convicció ens arrenca la creativitat de soca-arrel, ens neguem el plaer de somiar, de fer realitat els nostres somnis i els nostres desitjos, rebutgem els nostres impulsos naturals i ens neguem la nostra essència.

La creativitat no té ni fons ni sostre, encara que hi hagi parts del seu creixement que siguin lentes. L’ingredient que necessita és fe, entesa com confiança fèrria en nosaltres. Aquest llibre mostra el camí i la fe necessaris per alliberar la creativitat de les persones. Pren-te’l com un exercici per obrir-te a una nova perspectiva i allibera l’artista que portes dintre teu. Julia Cameron

El llibre “The Artist’s Way“, de Julia Cameron, disponible en català amb el títol ‘El camí de l’artista’ i en castellà amb el títol “El camino del  artista“, ens ensenya com alliberar-nos del bloqueig creatiu. “El camino del  artista” és un taller de creativitat, estructurat en dotze lliçons magistrals, que ens obre un nou horitzó imaginatiu amb el que podrem despertar i desenvolupar la nostra autèntica creativitat, nodrir la imaginació i retrobar el sentit de la nostra existència.

Allibera l’artista que portes dins. Comença avui mateix!
Si hi ha quelcom que t’ho impedeix, o necessites suport, parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Compartir és estimar! de Jose Mondo

Tagged with:
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!

I tu, què en penses? Explica'ns-ho!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: