Un bon eBook gratuït per a un Sant Jordi en confinament

L'estrès a ratlla, edició Sant Jordi 2014L’e-book L’estrès, a ratlla!, un regal per Sant Jordi rodó, rosa i llibre junts!
Regala-te’l i comparteix-lo amb les teves amistats!

L’e-book L’estrès, a ratlla! presenta l’impacte de l’estrès sobre la salut i la conveniència de prevenir-lo;  proporciona tests per avaluar el grau de vulnerabilitat i el nivell d’estrès; indica quines són les fonts generadores d’estrès més comunes i proposa mesures concretes de control i prevenció de l’estrès per a les organitzacions i a nivell individual.

Aquesta és la 3a edició especial de l’eBook per a Sant Jordi del primer eBook en català sobre l’estrès,  ha estat realitzada per Polang Design amb llicència Creative Commons, està fet en format pdf, un format compatible amb la gran majoria de dispositius, descarrega-te’l!

Identificar què t’està estressant és essencial per definir què fer per posar l’estrès a ratlla definitivament, guanyaràs salut i qualitat de vida. Avui és un bon dia per començar-hi,  puc ajudar-te a aconseguir-ho, parlem-ne!

Bona diada de Sant Jordi!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Estrès i qualitat de vida
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: