Webinar: Resolució de conflictes

El conflicte pot sorgir en qualsevol relació, a la feina, amb els fills, amb els pares, amb la parella, amb els veïns, … Hi ha maneres i maneres d’afrontar el conflicte, les estratègies de confrontació i les d’evitació radicalitzaran el conflicte, per contra, les estratègies de conciliació i mediació afavoriran l’entesa entre les parts i el conflicte es podrà resoldre.

Al webinar: Resolució de conflictes presentaré pautes i recursos per ajudar-nos a entendre què origina els conflictes i estratègies per resoldre’ls.

Participa-hi!

Diumenge, 26 d’abril de 2020, a les 12:00h (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al webinar.

Un webinar és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.
Per participar-hi necessites 
un ordinador amb càmera, o una tauleta o un telèfon, equipats amb auriculars amb micròfon.  Utilitzarem l’aplicació HangOuts de Google per al webinar, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: