Com que ignores què t’espera demà …

“The Rubaiyat of Omar Khayyam” (1905, 1912) traducció d'Edward Fitzgerald, d'Adelaide Hanscom and Blanche CummingCom que ignores què t’espera demà,
pots permetre’t de ser feliç avui!
Omar Khayyam

Omar Khayyam, fou poeta, matemàtic, filòsof i astrònom persa.
És reconegut per la seva poesia, i fora de l’Iran, pels quartets (rubaia) de l’anomenat Rubaiat d’Omar Khayyam, popularitzats pel poeta anglès Edward FitzGerald.
Contribuí al desenvolupament de les matemàtiques, a reformar el calendari, i podria haver proposat una teoria heliocèntrica anterior a la de Copèrnic.
És citat per molts autors i molts llocs porten el seu nom honorant-lo, incloent-hi un cràter de la Lluna i un planeta nan.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Frases sàvies
5 comments on “Com que ignores què t’espera demà …
 1. Oriol López ha dit:

  Ens aniria una mica millor si féssim una mica de cas a aquesta frase sàvia d’Omar Khayyam que ens ha seleccionat la Sophia.

 2. PEP ha dit:

  Ho sento de veritat, potser m’he deixat portar per la cultura dels nostres pares, ser prudent dificulta la meva percepció de l’avui i la felicitat, vull ser feliç avui i com que demà també i l’altre també, modifico la meva actitut per assolir la felicitat diaria. El concepte felicitat és relatiu i no es pot messurar en un dia ni en la temporalitat. Permetre’m ésser feliç avui potser em portaria l’infelicitat la resta del temps. L’equilibri temps / felicitat és el secret. Ésser feliç sempre, és imposible, no estem sols.
  Una mica és el que està passant, tothom pensa en la felicitat avui, i demà ………………………….

 3. isabelmas ha dit:

  Vaig a permetre’m ser-ho ara!

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: