Per ser feliços ens cal …

"Happy Girl Riding on Rainbows Tricycle Free Creative Commons", de Pink Sherbet Photography La felicitat és un dels nostres objectius per excel·lència.
El Dr. Seligman ha situat la felicitat en el centre de les seves investigacions i, amb rigorositat científica, ha descobert que, per ser feliços, independentment de les circumstàncies personals que ens envoltin, ens cal redescobrir-nos. La seva teoria es centra en la descoberta de les pròpies fortaleses, en l’autoconeixement, i afirma que en desenvolupar allò en el que som bons, les frustracions i les dificultats s’esvaeixen. Per això ens recomana conèixer quins són els nostres punts forts, o fortaleses, i emprar-los per ser més feliços en la nostra vida. Aquest coneixement és clau per definir i concretar els nostres objectius i el nostre pla de desenvolupament personal. Focalitzar les nostres energies en desenvolupar allò en el que som bons ens fa més fàcil assolir els nostres objectius, en canvi, si ens capfiquem en millorar fonamentalment les nostres febleses, les dificultats i el fracàs és fan molt més presents.

Aplicar-te en desenvolupar les teves fortaleses cada dia, a casa, a la feina, a tot arreu, transformarà la rutina quotidiana en un autèntic goig de viure i et portarà abundants satisfaccions en tots els àmbits de la teva vida. Compta amb mi per aconseguir-ho! Cada dia que deixis passar hi compta! Posa-t’hi ara mateix! Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Nota:
El Dr. Martin E.P. Seligman, director del Centre de Psicologia Positiva de la Universitat de Pensilvània i promotor de la Psicologia Positiva, estudia els fonaments psicològics del benestar i la felicitat, les qualitats que ens permeten superar amb èxit situacions vitals difícils i l’aplicació d’estratègies efectives per potenciar qualitats positives com l’optimisme, la satisfacció vital o les emocions positives a la nostra vida.
http://www.authentichappiness.sas.upenn.edu

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Com fer ..., Gestió emocional
5 comments on “Per ser feliços ens cal …
 1. montsellado ha dit:

  Caram, Sophia, els teus articles sempre van bé, però el d’avui em ve fet a mida! ;-)

 2. Oriol López ha dit:

  Enlloc de perdre les nostres energies i frustrar-nos amb aquelles coses que no ens surten tan bé, potenciar i centrar-nos en els nostres punts forts, una molt bona recomanació per alegrar-nos l’existència.

 3. Mónica ha dit:

  Certament les investigacions del Dr Seligman tenen moltíssim sentit, tant de bo haguéssim tingut mestres per poder aprendre en la nostra infantesa, perquè les persones adquireixen patrons que costen molt d’esborrar. La recerca de la felicitat és com fer un màster interior personal i aconseguir la felicitat desitjada que tant cerquem fora, al meu entendre.
  Realment es troba i és preciosa i no es pot ni explicar, perquè te embarga l’interior. Les sensacions són tan pures i plenes de bondat. Us animo, a seguir en la recerca.
  Gràcies Sophia

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: