He fet comptes i …

Vida!, de Terra Vermelha“He fet comptes i he descobert que tinc menys temps per viure d’aquí en endavant que el que he viscut fins ara.
Me sento com una nena petita amb una bossa de caramels, els primers se’ls menja feliç, però, quan se n’adona que li’n queden pocs, comença a assaborir-los profundament.
Ja no tinc temps per reunions interminables, on discutir estatuts, normes, procediments i reglaments interns, …
Vull l’essència, la meva ànima té pressa!…”

Mário de Andrade

Fragment del missatge de Mário de Andrade, poeta, novel·lista, assagista i musicòleg brasiler, un missatge savi, a la presentació el tens complet i en castellà:

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Frases sàvies
4 comments on “He fet comptes i …
  1. A mi ja no em cal fer comptes, acabo de cumplir els 70 i sé amb seguretat que he viscut molt més del que em queda per davant, i … certament és una sensació agredolça, i penses que d’ara endavant has de viure el moment present i no deixar de fer allò que t’agradi i et sentis amb forces per fer-ho. Visca la tercera edat…!!!

  2. Mónica ha dit:

    Sentir-se agust amb la vida és el més enriquidor i gaudir amb molt plaer tots als moments, sentir-se bé amb un mateix, que pots demanar més a la vida, si en definitiva és la meta de l’ésser humà, la plenitud de l’ésser, de la manera que sigui, però que sigui plena. Mai penso en el temps ni en l’edat, sempre penso en procurar sentir-me el millor possible i agust amb cada cosa que faig, és la única forma que et pot acompanyar el temps sense que et falti ni et sobre. És la meva pròpia manera d’estar en aquest món. Fer un bon ús de la consciència són 3 / 4 parts del temps aprofitat

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: