L’Art de saber enfadar-se. Xerrada a la llibreria Alibri (BCN)

Gestionar les emocions ens interessa!

Com t’enfades?
Hi ha situacions conflictives que ens fan pujar la tensió fins provocar-nos una autèntic esclat emocional, no l’hem pogut aturar. Les emocions que l’acompanyen: la ira, la còlera, la irritació, la indignació, la ràbia s’han activat i s’han expressat amb plenitud. Ara bé, quines conseqüències tenen aquests esclats emocionals? La majoria de les vegades no n’estem satisfets, l’hem descarregat amb quin no n’era el responsable, el grau n’era desproporcionat, …

‘Qualsevol pot enfadar-se, això és quelcom molt senzill. Però, enfadar-se amb la persona adequada, en el grau exacte, en el moment oportú, amb el just propòsit i en la forma correcta, això, certament, no és tant senzill’
Aristòtil, a Ètica a Nicòmac.

Podem aprendre a gestionar la nostra irritació i a expressar-la adequadament?
Quin impacte sobre la salut té la contenció emocional? I sobre la nostra autoestima?
Com afecta el nostre entorn el nostre estil d’indignació?

Totes les persones podem enfadar-nos, totes tenim la guspira que ens encén, que ens bandeja la raó i ens desperta la ira. Però, també podem aprendre a reconèixer-la, a acceptar-la i a gestionar-la adequadament. Aprendre a enfadar-nos ens interessa!

A la xerrada, presentarem pautes concretes per millorar la nostra habilitat de gestió emocional.

La xerrada serà dimarts, 21 de juny de 2011, a les 19.30h, a la llibreria Alibri de Barcelona, al carrer Balmes 26 (mapa)

El proper 7 de juliol, fem el taller Com enfadar-se bé!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Gestió emocional
4 comments on “L’Art de saber enfadar-se. Xerrada a la llibreria Alibri (BCN)
 1. Oriol López ha dit:

  Cert, de vegades és difícil trobar la mesura en això d’enfadar-se.

 2. FLORI PEREZ PEREZ ha dit:

  hay personas que cuando se enfadan resultan humillantes y encima se sienten orgullosas de enfadarse y humillar y ademas dicen que les funciona, que mejora la relaccion.Yo se que cuando nos enfadamos, a veces nos pasamos pero de esto no hay que sentirse orgullos@,ya que dice mucho de nosotros mismos de que cosas nos sentimos orgullosos y que cosas nos llenan la boca al hablar.Sinceramente soy temperamental,pero prefiero ignorar que humillar, y si muchas veces he puesto el punto sobre la i y si es a solas mejor que mejor,pero me es imposible y me dan mal rollo las personas que piensan que enfadarse y humillar es lo mejor para relacionarse bien

  • Sophia Blasco ha dit:

   És ben cert. Incrementar el grau d’agressió pot semblar que dóna bons resultats a curt termini, però t’aboca a anar per la vida sembrant enemics i malvolença.
   Gràcies pel teu comentari Flori.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: