Com preparar una bona llimonada

lemonade 1, de Lara604, al Flickr

lemonade 1, de Lara604, al Flickr

La llimonada és un refresc natural i amb un bon grapat de bondats.

La recepta de la llimonada com la prepara la María José amb les llimones del seu hort.

Ingredients:
3 llimones grans senceres, pell i polpa, si les llimones són molt grans, empra’n 2
1 litre d’aigua filtrada, per netejar-la del clor
Mel, 100 o 150 grams, al teu gust; evita emprar sucre refinat, n’altera les propietats.
Si no hi poses mel, aconsegueixes un refresc amb 0 calories i en preserves les bondats.

Elaboració:
Renta les llimones amb un raspallet.
Pica les llimones completes, pell i polpa, a la picadora amb el sucre, o sense sucre. Així n’extrauràs tota l’aroma.
En una gerra, barreja l’aigua, les llimones i la mel; tasta-la per ajustar la dolçor al teu gust i posa-la a refredar.
Per servir-la, cola-la per decantar la polpa, i guarneix el got amb una rodanxa de llimona.

Anima’t a preparar-la, t’encisarà!

Al blog Memòries d’una cuinera, han organitzat un concurs de llimonades i han recollit 46 receptes de llimonada, n’hi ha amb un toc de lavanda, amorosides amb menta, combinades amb pomelo, … descobrir tanta diversitat de llimonades me va fer goig.
Tu prepares llimonada? Passa’ns la teva recepta!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Compartir és estimar! de Jose Mondo

Tagged with:
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!, Com fer ...
7 comments on “Com preparar una bona llimonada
  1. Oriol López ha dit:

    Ara ja comença a venir molt de gust una llimonada fresqueta!

  2. xus ha dit:

    mmmmm… pero, frda, natural o una mica calenta ?

    • Sophia Blasco ha dit:

      Fresqueta és com m’agrada a mi. Però natural també és molt deliciosa.
      Et suggereixo:
      – No escalfar-la, la vitamina C que ens aporta es destrueix si l’escalfem.
      – Prepara-la i utilitza-la, si la deixes molt temps preparada també es desnaturalitza, com el suc de taronja, canvia de sabor i perd propietats.
      Podem optar per emprar glaçons per refrescar-la ràpidament.

  3. bioquímica ha dit:

    Esclar, perquè la mel no porta calories…

  4. Esther ha dit:

    Cada día prenc un got d aigua amb llimona espremuda, al Mati en deju.
    La pregunta es…si faig la barreja per mes dies, segueix tenin les mateixes propietats?
    Gracies

I tu, què en penses? Explica'ns-ho!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book
%d bloggers like this: