Com enfadar-se bé! Taller

Qualsevol pot enfadar-se, això és quelcom molt senzill. Però, enfadar-se amb la persona adequada, en el grau exacte, en el moment oportú, amb el just propòsit i en la forma correcta, això, certament, no és tant senzill’ Aristòtil, a Ètica a Nicòmac.Les situacions conflictives es donen. La falta de reciprocitat en les relacions interpersonals, especialment en les relacions de parella, sovinteja i ens va carregant. Les injustícies apareixen en qualsevol escenari i ens indignen. Les faltes de respecte i de consideració, el menysteniment, … són presents a la majoria de llocs de treball i generen mala maror. La transgressió de les normes bàsiques de seguretat en la conducció ens treu de polleguera quan estem al volant. Viure aquests situacions és bastant habitual. El nostre particular estil d’indignació s’activa.
Algunes persones engeguen esclats de còlera incontrolats, desproporcionats als fets i, acte seguit, se’n penedeixen; han provocat confrontacions innecessàries, han engegats rancúnies poc convenients, han posat en evidència les seves escasses habilitats de gestió emocional.
Altres persones s’inhibeixen d’encoleritzar-se, tenen les seves raons personals per reprimir-la i van acumulant aquesta còlera, la seva salut se’n ressent, i són percebuts com persones a les que se pot molestar impunement.
Podem trobar la mesura? Podem aprendre a desenvolupar un estil de gestió de la còlera atemperat?

Les emocions que acompanyen aquestes situacions: la ira, la còlera, la irritació, la indignació, la ràbia s’han activat i algunes persones explosionen, altres s’inhibeixen d’expressar aquestes emocions.
Quines conseqüències tenen aquests esclats emocionals?
Quin impacte ens reportarà inhibir-nos d’expressar la nostra còlera?
La majoria de les vegades no n’estem satisfets, ni quan l’hem descarregada amb qui no n’era el responsable, o amb un grau que era desproporcionat, ni quan l’hem ofegada; aquesta desmesura pot arriba a emmalaltir-nos.

‘Qualsevol pot enfadar-se, això és quelcom molt senzill. Però, enfadar-se amb la persona adequada, en el grau exacte, en el moment oportú, amb el just propòsit i en la forma correcta, això, certament, no és tant senzill’
Aristòtil, a Ètica a Nicòmac.

Podem aprendre a gestionar la nostra irritació i a expressar-la adequadament?
Quin impacte sobre la salut té la contenció emocional? I sobre la nostra autoestima?
Com afecta el nostre entorn el nostre estil d’indignació?

Totes les persones podem enfadar-nos, totes tenim la guspira que ens encén, que ens bandeja la raó i ens desperta la ira. Però, també podem aprendre a reconèixer-la, a acceptar-la i a gestionar-la adequadament. Aprendre a enfadar-nos bé ens interessa!

T’imagines responent a les ofenses amb contundència i amb serenor?
T’imagines adoptant un estil temperat de gestió de l’enuig?
T’ho imagines?
Ho pots aconseguir!
Hi tens molt a guanyar!

Al taller, presentarem pautes concretes i estratègies per millorar la nostra habilitat de gestió emocional de la còlera.

Apunta’t al taller Com enfadar-se bé!
És gratuït!!!
Assegura’t la plaça inscrivint-t’hi ara mateix!!!
Escriu a sophiablasco@gmail.com
Places limitades!

Taller gratuït! T’hi esperem! Participa-hi!

Quan? Dijous, 21 de juliol de 2011, de 20.30h a 22.30h
On? Al Badiu de La Plana d’en Tàpies
Metro L2, estació Pompeu Fabra,
carrer Ignasi Iglesias, 21,
Badalona, mapa

Agraïm a La Plana d’en Tàpies la cessió del Badiu per a dur a terme aquesta activitat.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Gestió emocional
4 comments on “Com enfadar-se bé! Taller
 1. Francesca Sorolla ha dit:

  Molt bona conferència la del dia 21. Diuen que dos no discuteixen si un no vol. En el meu cas, no m’agrada gens discutir, crec que es per una qüestió d’agilidesa mental i de temps, ja que no trobo l’espai per rebatre les discussions. Sovint surto perden.

  • Sophia Blasco ha dit:

   Gràcies Francesca!
   És ben cert això de ‘Si un no vol, dos no es barallen!’
   Enfadar-se bé no és fàcil, per això fem aquest taller, per aconseguir millorar la nostra particular manera d’enfadar-nos.

 2. Mercè ha dit:

  Com puc enviar això per correu electrónic a un amic que s’enfada molt malament?????

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: