Les Delícies de Llimona son unes postres refrescants, delicioses, saludables i fàcils de preparar.
La llimona ens aporta vitamines B i C, potassi, ferro i calci.
Se li atribueixen moltes propietats saludables:
– És antioxidant.
– És purificadora de la sang, ja que ens ajuda a eliminar toxines.
– És potenciadora del sistema immunològic, té propietats antibacterianes i antivíriques, és un bon suplement per foragitar els refredats.
– Actua estimulant les secrecions gàstriques.
– I moltes altres.
La recepta de les Delícies de llimona.-
Ingredients de les Delícies de llimona:
– Iogurts naturals, 12 unitats de 125 o 150 grams.
– Llet condensada, un pot de 750 grams
– Llimones, 4 unitats, el suc i la pella ratllada
– Sucre, 100 grams
– Fulles de menta fresca per decorar
Amb aquestes quantitats n’hi ha per unes 20 racions.
Preparació:
Pel que fa a la pella de la llimona, pelarem les llimones molt fines, aprofitarem sols la primera capa, la carn blanca de la pella amargueja. En comptes de ratllar la pella de la llimona, ens quedarà millor si la passem per la picadora amb uns 100 grams de sucre.
Espremerem les 4 llimones.
En un bol, hi posarem tots els ingredients, la pella de les llimones picada, el suc de les llimones, la llet condensada i el iogurts.
Batrem tots els ingredients amb el batedor de cuina per homogeneïtzar la barreja.
Repartirem les postres en copes individuals i les deixarem reposar a la nevera, al menys 12 hores abans de servir-les, és millor preparar-les avui per demà.
Per decorar, emprarem una fulleta de menta fresca que li donarà un toc encara més refrescant.
Espero que t’agradi!
Sophia Blasco Castell, assessora i coach
Fonts d’informació:
La llimona a la Viquipèdia
Les delícies de Llimona al bloc La Cuina de Joan Dalmau Pratsevall
Bones, bones…
Reblogged this on Celler-Adocse.