Senyor, dóna’ns coratge per …

Retart de Reinhold Niebuhr a la portada del llibre "The irony of American History"“Father, give us courage to change what must be altered, serenity to accept what cannot be helped, and the insight to know the one from the other.”

Senyor, dóna’ns coratge per canviar les coses que hem de canviar, serenitat per acceptar les que no podem canviar i criteri per distingir unes de les altres.
Karl Paul Reinhold Niebuhr

Karl Paul Reinhold Niebuhr, pastor, teòleg, comentarista i professor estatunidenc. Fou un dels líders religiosos més influents del 1940 al 1950. Martin Luther King valorà els ideals socials i ètics de  Niebuhr i atribueix la seva defensa de la lluita no violenta més a la influència de Niebuhr i Paul Tillich que a l’exemple de Mahatma Gandhi.

 Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Desenvolupament professional, Frases sàvies
6 comments on “Senyor, dóna’ns coratge per …
 1. Mónica ha dit:

  Hola Sophia, ara feia temps que no escrivia, però crec que m’has donat, on més penso i reflexiono, la veritat que mai he deixat d’analitzar, pensar, qui som, que fem i cap a on anem. Tota aquesta pràctica m’ha donat àmplies mires de com estem en el món avui.
  Està clar que si no obrim la consciència, que és l’únic que ens queda, per escapar de tanta mentida, repressió, esclavitud d’aquest sistema, manipulat per poders fàctics sense cap dubte, no podrem combatre tanta desídia, tanta injustícia, tanta frustració, no es pot veure la llum, per molt que vulguem encendre, hem d’anar tots a una, hem de despertar la consciència que ens han tingut dècades enganyats i amb una gran submissió, amb distraccions sense sentit, perquè no poguéssim escolta la nostra consciència , en la qual alberguem el més gran dels tresors de l’univers, lA FORÇA, d’ella es desprèn la LLUM i el poder discernir que volen de nosaltres, i ara per ara, el que percebo és esclavitud pura i dura plena d’impostos. No se com fer, per poder arribar a més persones i ajudar obrir aquestes ments adormides, que només estan adormides? Si ajuntem totes les ments obertes no existeix poders fàctics que puguin amb el poble, us ho garanteixo. Sabeu perquè? Perquè la força només CREA, i la ment adormida crea POR i PARALITZA. El món està paralitzat. Fem cas el Teolag ,tot al que sigui suma es molt bo.
  Gràcies Sophia per la tasca tan formidable tens molta LLUM.
  Desitjo AMOR,MOLT AMOR INCONDICIONAL PERQUE ES AL QUE MES ES NECESSITA ARA.

 2. Oriol López ha dit:

  Sàvies paraules les de Reinhold Niebuhr que cites.

 3. Angels ha dit:

  He compartit amb els meus amics!
  Es molt cert!

 4. Silvia ha dit:

  How nice!

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: