Estic molt nerviosa!

Feia temps que la Rosa estava molt nerviosa, tot el dia amb els nervis de punta, i li va comentar a la seva amiga:

Estic molt nerviosa i inquieta. Tinc tremolors i les mans suades a tothora. Sento palpitacions. Sovint me fa mal el cap. Me marejo. Qualsevol soroll m’esvera, tot me molesta, estic molt irritable, reacciono violentament amb tothom, al carrer, a casa i a la feina. Estic en tensió tot el dia. No puc concentrar-me. No puc controlar-me. Sempre vaig corrent. Tot ha de passar per mi, tant a casa com a la feina. Quan arribo a casa estic extenuada. No dormo bé. El metge m’ha trobar la tensió arterial i el colesterol alts.  Ploro sense més ni més. Sento que he perdut habilitats. No em reconec. De vegades, crec que m’estic tornat boja. Així no puc continuar.

“A f*ckall day”, de Tracey R, Flickr

La Rosa ha arribat al límit, fa massa temps que està nerviosa i molt sobrecarregada, ja no pot continuar fent front a tot. El que ens descriu la Rosa evidencia que ha tocat fons, que ha exhaurit els propis recursos i que ja no pot continuar suportant tanta sobrecàrrega.

Si et passa com a la Rosa, t’interessa superar aquesta situació com més aviat millor. Segueix el programa L’estrès, a ratlla!, t’ajudarà a identificar què t’està estressant i a definir què pots fer per posar l’estrès a ratlla definitivament, guanyaràs salut i qualitat de vida. Posa-t’hi ara mateix. Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Estrès i qualitat de vida, Gestió emocional
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: