Webinar: L’art de conviure en parella

"Love, amor, aimer, amore", de Camdiluv AmmyLynn

“Love, amor, aimer, amore”, de Camdiluv AmmyLynn

Més de la meitat de les parelles es desfan a curt, o a mig termini.
L’altra meitat, com s’ho fan per preservar la parella?

La convivència en parella presenta una gran complexitat i són variades les causes que poden fer-la fracassar, entre les quals:

  • Malentendre la convivència centrant-la en estar junts tothora fent la mateixa activitat; això significarà que un dels dos s’ha de sotmetre a les preferències de l’altre i la seva individualitat s’ofegarà anul·lant l’exercici de la seva llibertat.
  • Entrar en l’espiral de la incomunicació comportarà acabar suposant o imaginant el que l’altre vol dir o considera; és llavors quan la distorsió de la realitat entrarà en escena.
  • Perdre la confiança i el respecte. La convivència sense confiança i respecte és difícil ja que la dignitat i l’amor propi patiran agressions permanents.
  • Creure en el mite “Una parella com Déu mana” impossibilita que la parella única i irrepetible de la que formem part es desenvolupi.
  • Implantar la dependència econòmica, emocional,  afectiva, … actuarà reforçant les relacions de poder de l’un sobre l’altre, desequilibrant, ofegant i abocant al ressentiment a un dels membres de la parella.

Al webinar (*)  L’art de conviure en parella presentarem un seguit de bones propostes que et poden ajudar a fer que conviure en parella sigui una font de satisfaccions. No t’ho perdis. Hi tens molt a guanyar!

webinarDilluns, 22 d’agost de 2016, de 20.30h a 22.00h (hora de Barcelona)

Accés lliure, places limitades.
Reserva la teva plaça escrivint a sophiablasco@gmail.com

Per participar-hi necessites un ordinador amb càmera, micròfon i auricular, o la tauleta o el telèfon intel·ligent, amb accés a Internet.
Utilitzarem l’aplicació Hangout de Google per al webinar, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

(*) Un webinar és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: