Si tu no ho fas, el món s’ho perdrà!

“Hi ha una vitalitat, una força de vida, una energia, una acceleració que es converteix en acció a través teu i, com que tu ets una persona única en tota la història de la humanitat, aquesta expressió és única. Si tu la bloqueges, mai no existirà a través de cap altre mitjà i la humanitat se la perdrà. El món mai no la tindrà.”
Martha Graham

“There is a vitality, a life force, an energy, a quickening that is translated through you into action, and because there is only one of you in all of time, this expression is unique. And if you block it, it will never exist through any other medium and it will be lost. The world will not have it.”
Martha Graham

Si tu no vius, si tu no transformes la teva vitalitat en acció, no obtindràs el goig i la satisfacció de fer-ho i el món se la perdrà! És la teva vida, viu-la!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Frases sàvies
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: