Un Filtre Nasal miraculós

The Danish Nasal Filter, Rhinix, de Peter Sinkjaer Kenney

The Danish Nasal Filter, Rhinix, de Peter Sinkjaer Kenney

Aquest miraculós filtre nasal, d’una grandària similar a un parell de lents de contacte, en col·locar-te’l a les fosses nasals, barra el pas d’al·lèrgens com el pol·len de les gramínies, un dels causants d’al·lèrgies a l’aire lliure més freqüent, i t’allibera de bona part dels símptomes de l’al·lèrgia.

Una molt bona notícia per als milions de persones que patim esternuts, degoteig nasal, picor als ulls i somnolència, la coneguda rinitis al·lèrgica estacional. Els estudis de la Universitat Aarhus realitzats amb persones al·lèrgiques al pol·len equipades amb un filtre nasal han donat molt bons resultats. Els estudis han estat:

Els esmentats estudis foren presentats al “2015 Annual Congress of the European Academy of Allergy and Clinical Immunology, EAACI”, a Barcelona.

Els filtres nasals són efectius al 100% quan se’ls posem abans de l’aparició dels símptomes
L’estudi va mostrar que els esternuts i els ulls plorosos es van reduir en un 100% al llarg de tot el dia, mentre que el degoteig nasal es va reduir en un 84% quan les persones se’ls posaven abans no aparegueren els símptomes.

Els filtres nasals redueixen la somnolència en més d’un 50%
La somnolència és un efecte secundari d’alguns dels antihistamínics d’ús freqüent per les persones que pateixen al·lèrgies i provoca sensació de cansament. En patir menys símptomes, les persones utilitzem menys antihistamínics i així ens estalviem bona part dels efectes secundaris.

Els filtres nasals són pràctics i còmodes d’usar, ens estalvien patir la majoria dels símptomes de l’al·lèrgia al pol·len  i a la pols.

Hi ha molts models de filtres nasals disponibles, cercant a Google imatges podràs veure’n uns quants; els comercialitzen les farmàcies; pots triar quin s’adapta millor a les teves necessitats i quin et resulta més còmode.

Amb aquest filtre nasal miraculós guanyarem salut i benestar!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Documentat a: New research: Danish nasal filter more than halves symptoms of hay fever

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Alimentació i salut
2 comments on “Un Filtre Nasal miraculós
  1. Elisabet Navarro ha dit:

    Saps a on es pot trobar? Gràcies!

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: