Un bon brou casolà ens ressuscita!

Un bon brou casolà fet amb ossos i tendrums ens alimenta, ens nodreix i ens regala salut.

L’os enriqueix el brou i ens aporta calci, fòsfor, sodi, magnesi i molt més:
– Medul·la òssia: rica en greixos, proteïnes i diversos minerals.
– Col·lagen i gelatina: contribueixen a reduir el dolor articular, prevenen i guareixen l’úlcera d’estómac.
– Glicina: protegeix el fetge, redueix el dany dels radicals lliures i millora la qualitat del son.
– Prolina: és el precursor de la formació de col·lagen.
– Àcid hialurònic: alleuja el dolor i millora la qualitat de vida de les persones que pateixen osteoartropatia de genoll.
– Sulfat de condroïtina: frena la progressió de l’osteoartropatia de genoll i malucs.
– Calci
– Fòsfor
– Magnesi: facilita la resolució dels processos inflamatoris, intervé en la gestió dels nivells de glucosa i d’insulina i en el metabolisme de la vitamina D (essencial per a la fixació del calci).
– Sofre i potassi: alleugen el dolor i milloren la qualitat de vida de les persones que pateixen osteoartropatia.

Cuinant un bon brou casolà, incloent-hi ossos, ens regalem el gust i la salut!

Documentat a Cooking with bones

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Alimentació i salut
One comment on “Un bon brou casolà ens ressuscita!
  1. […] El brou té moltes bondats, és molt nutritiu, és econòmic i dóna poca feina a la cuina, sols necessita temps per a que els nutrients es puguin alliberats al brou. […]

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: