Com tractar la tendinitis del polze (tendosinovitis de Quervain)

La tendosinovitis de Quervain és una inflamació del túnel que embolcalla dos dels tendons que controlen el moviment del polze.

Les persones que fem activitats repetitives ràpides que inclouen pessigar, agafar, estirar o empènyer, estem exposades a un major risc de patir aquesta inflamació.

Les dones n’estem especialment exposades fins al punt que en anglès se la coneix com “mother’s wrist” (canell de mare) o “mommy thumb” ( polze de mare).

Són factors de risc l’ús intensiu del ratolí de l’ordinador, del telèfon, escriure a mà, cosir, fer punt de mitja o fer ganxet, trafegar objectes pesants com llibres, vaixella, etc.

Al vídeo, l’Iñigo Junquera, fisioterapeuta, ens dóna les pautes d’auto-massatge, exercicis i estiraments que poden completar el tractament que t’hagi proposat el teu metge, o el teu fisioterapeuta, per recuperar la salut del teu polze i del teu canell:

A la web Fisioterapia online trobaràs l’explicació detallada de les pautes que ens dóna l’Iñigo Junquera al vídeo per tractar la tendinopatia de Quervein.

Cuida’t!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Alimentació i salut, Com fer ...
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: