L’actitud fa la diferència

"Attitude" a Attitude, a "A Lesson From a Cockroach"

“Attitude” a Attitude, a “A Lesson From a Cockroach

“Estic convençut que la vida és en un 10% allò que ens passa i en un 90% com hi reaccionem. I així és a les nostres mans, nosaltres podem decidir quina actitud hi adoptem”. Charles R. Swindoll

“I am convinced that life is 10% what happens to me and 90% how I react to it. And so it is with you…we are in charge of our attitudes.” Charles R. Swindoll

Entenent l’actitud segons el patró ABC (per les sigles en anglès “Affect Behaviour Cognition”, és a dir, afecte, comportament i cognició), l’actitud ens la determina l’emoció que sentim, la conducta o el comportament que adoptem i les interpretacions i pensaments associats a la situació que vivim.

És precisament en les interpretacions que adoptes on tens més capacitat de maniobra. Podent triar, tria la millor interpretació, et configura l’actitud significativament i et determina la vida que vius.

Viure amb la millor actitud possible t’interessa. Puc ajudar-te a aconseguir-ho. Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Frases sàvies
2 comments on “L’actitud fa la diferència
  1. Joaquim Cabanas ha dit:

    Bon dia !!!! He assistit a alguns dels teus tallers al COFB, i ara m’agradaria que m’ajudessis en un conflicte laboral i familiar, que tinc. Estaré fora fins el dia 3, ja em diràs, si ens podem veure algun dia.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: