Webinar: Com sobreviure a l’adolescència dels nostres fills

L’adolescència fa trontollar les relacions a la família.
La comunicació que fluïa amb facilitat, amb paraules, mirades, abraçades i complicitats, de cop i volta es converteix en un camp minat. Mares i pares veiem com els nostres fills s’han transmutat d’afectuosos en esquerps i vigilants, es queixen de tot, i ens treuen de polleguera.

Els canvis a velocitat de vertigen són una de les principals característiques de l’adolescència.
Els adolescents necessiten construir la seva pròpia identitat adulta i, en aquest procés, els amics són el referent a emular i els pares són els referents dels quals distanciar-se.
Simultàniament es resisteixen a perdre la infantesa, el paradís, voldrien jugar tothora per apurar els darrers moments de la infància, a la vegada que necessiten i reclamen ser tractats com persones adultes, amb respecte i consideració, especialment per part de mares i pares.
Aquesta munió de canvis a gran velocitat ens desconcerten. Entendre el procés que viuen ens ajudarà a facilitar-lo i a harmonitzar les relacions.

Al webinar Com sobreviure a l’adolescència dels nostres fills  presentaré alguns d’aquests canvis importants, les causes dels conflictes més comunes, com podem estalviar-nos-els i consells per refer i harmonitzar la relació amb els nostres fills i filles adolescents. Participa-hi! Hi tens molt a guanyar!

webinarDissabte, 21 d’abril de 2018, de 12.30 PM a 13.30 PM (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al webinar.

Un webinar és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.
Per participar-hi necessites
un ordinador amb càmera, micròfon i auricular, o la tauleta o el telèfon intel·ligent amb accés a Internet. Utilitzarem l’aplicació HangOuts de Google per al webinar, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: