Fit, l’entrenador personal de Google

Google Fit

Google Fit

Google Fit és una aplicació que t’ajuda a motivar-te per mantenir un bon nivell d’activitat diària. Jugues a guanyar punts mentre assoleixes els teus objectius. Jo me he fixat 10.000 passes diàries, Fit compta cada passa que faig i m’envia missatges encoratjadors que me fan fàcil assolir l’objectiu cada dia.

A més a més de poder definir les teves activitats i fer-ne el seguiment, per defecte compta els minuts de moviment i els punts càrdio. Google Fit ha treballat amb l’OMS (Organització Mundial de la Salut) i l’AHA (“American Heart Association”, Associació Americana del Cor) per crear dos objectius d’activitat nous que poden ajudar-te a millorar la teva salut: els minuts de moviment i els punts de càrdio.

Google Fit Sophia

Captura de pantalla de la meva activitat al migdia, vaig bé!

Fit compta cada minut de moviment que fas i et motiva a fer canvis saludables: baixa una parada abans de l’autobús, fes desplaçaments curts a peu, queda per fer una passejada en comptes de per fer un cafè, etc. Fit comptarà cada passa que facis i et premiarà amb punts de càrdio quan caminis a bon ritme.

Les activitats cardioestimulants beneficien la salut mental i la salut del cor. Aconseguiràs un punt de càrdio per cada minut d’activitat moderada, com ara caminar a bon ritme i el doble de punts per activitats de més intensitat, com córrer. Un passeig de 30 minuts a ritme lleuger cinc vegades a la setmana és l’activitat física recomanada per l’AHA i l’OMS per reduir el risc de patir malalties cardíaques i augmentar el teu benestar.

Et recomano instal·lar-te-la i aprofitar-ne els beneficis.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Alimentació i salut
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: