Webinar: Com enfadar-se bé

Qualsevol pot enfadar-se, això és quelcom molt senzill. Però, enfadar-se amb la persona adequada, en el grau exacte, en el moment oportú, amb el just propòsit i en la forma correcta, això, certament, no és tant senzill’ Aristòtil, a Ètica a Nicòmac.

Totes les persones podem enfadar-nos, totes tenim la guspira que ens encén, que ens bandeja la raó i ens desperta la ira. Però podem aprendre a reconèixer-la, a acceptar-la i gestionar-la adequadament.
Les emocions que acompanyen aquestes situacions: la ira, la còlera, la irritació, la indignació, la ràbia s’han activat i algunes persones exploten, altres s’inhibeixen d’expressar aquestes emocions.
Quines conseqüències tenen aquests esclats emocionals?
Quin impacte ens reportarà inhibir-nos d’expressar la nostra còlera?
La majoria de les vegades no estem satisfetes de com hem reaccionat: quan descarreguem l’enuig amb qui no n’és responsable, quan reaccionem desproporcionadament o quan l’ofeguem.

Al webinar presentaré recursos per enfadar-nos bé.

Participa-hi!

Dimarts, 14 d’abril de 2020, a les 17:00h (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al webinar.

Un webinar és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.
Per participar-hi necessites 
un ordinador amb càmera, o una tauleta o un telèfon, equipats amb auriculars amb micròfon.  Utilitzarem l’aplicació HangOuts de Google per al webinar, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

 

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: