Webinar: La memòria, activem-la!

Core memory, de Steve Jurvetson
La pèrdua de memòria ens minva la confiança en les nostres habilitats i competències i ens angoixa la possibilitat de perdre independència i autonomia.
A què obeeix l’oblit?
Què fa que certes coses ens sigui difícils de recordar?
Al webinar presentaré com podem reforçar la nostra memòria atenint a les seves particulars regles de funcionament, així com estratègies per conrear, mantenir i potenciar la nostra memòria.

Dimecres, 20 de maig de 2020, de 17:30h a 18:30h (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al webinar.

Un webinar és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.

Per participar-hi necessites un ordinador amb càmera, o una tauleta o un telèfon, equipats amb auriculars amb micròfon.  Utilitzarem l’aplicació Google Meet per al webinar, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Si participaràs des de l’ordinador i tens instal·lat el Chrome, no has de fer res més; si ho fas des del mòbil, caldrà que t’instal·lis l’App Google Meet.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

 

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: