I ara jo què dic? Webinar per aprendre a conversar

I ara, jo què dic? Aquesta pregunta, quan estem en grup, ens condemna al silenci, mentre al nostre voltant tots conversen amb naturalitat.

I ara jo què dic? aquesta pregunta, quan estem en grup, ens condemna al silenci, mentre al nostre voltant tots conversen amb naturalitat.
Com s’ho fan les altres persones per participar expressant el seu parer amb espontaneïtat?

Al webinar I ara jo què dic? presentaré pautes concretes i estratègies per millorar la nostra habilitat per encetar, conduir i concloure conversacions.  Si vols millorar les teves habilitats conversacionals, participa-hi!

Diumenge, 7 de juny de 2020, de 11:00h a 12:00h (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al webinar.

Un webinar és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.

Per participar-hi necessites un ordinador amb càmera, o una tauleta o un telèfon, equipats amb auriculars amb micròfon.  Utilitzarem l’aplicació Google Meet per al webinar, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Si participaràs des de l’ordinador i tens instal·lat el Chrome, no has de fer res més; si ho fas des del mòbil, caldrà que t’instal·lis l’App Google Meet.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Altres
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: