Taller virtual: Com gestionar bé el temps

Indian timezone, de LinusKendall

Prioritzar és importantíssim! Els assumptes ens arriben sense categoritzar, a nosaltres ens pertoca destriar quins són els importants, els urgents i els irrellevants.

Planificar atenent als criteris d’importància i d’urgència és clau; de vegades, allò que és urgent desplaça allò que és més important.

Al taller virtual Com gestionar bé el temps presentaré eines que t’ajudaran a compaginar els diversos assumptes i a sortir del caos.

El temps pot ser un bon aliat; prioritzar, planificar i barrar el pas als lladres del temps ens ajudarà a definir bones estratègies per gestionar-lo.

Al taller virtual , Com gestionar bé el temps, eminentment pràctic, abordarem tots i cadascun d’aquests aspectes crítics per recuperar el control sobre el teu temps. Si vols millorar la gestió del temps, participa-hi!

Dissabte, 27 de juny de 2020, d’11:00h a 12:00h (hora de Barcelona)

Accés lliure i gratuït, places limitades.

Reserva la teva plaça complimentant el formulari:

Les dades personals que facilites en aquest formulari s’utilitzaran exclusivament per a la inscripció i la participació al taller virtual.

Un taller virtual és un seminari multimèdia interactiu, accessible en línia, que es pot seguir via web des de qualsevol lloc del món.

Per participar-hi necessites un ordinador amb càmera, o una tauleta o un telèfon, equipats amb auriculars amb micròfon.  Utilitzarem l’aplicació Google Meet per al taller virtual, necessitaràs iniciar sessió a Google. Si encara no hi tens compte, obre-te’l, és gratuït.

Si participaràs des de l’ordinador i tens instal·lat el Chrome, no has de fer res més; si ho fas des del mòbil, caldrà que t’instal·lis l’App Google Meet.

Consulta la programació d’activitats a l’Agenda

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Tallers virtuals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: