Podràs enganyar …

Todo era mentira, de Merce, al Flickr

“Podràs enganyar totes les persones, o quasi totes les persones, durant algun temps;
podràs enganyar alguna persona sempre;
però mai no podràs enganyar totes les persones per sempre.”

Proverbi

Aquestes són dues altres maneres de dir-ho:

La mentira té les cames curtes, molt curtes!
Allò que no vullgues que se sàpiga, no ho facis!

Frases sàvies de casa nostra

La savisesa de les frases fetes és molt gran!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Frases sàvies
2 comments on “Podràs enganyar …
 1. Xavier Vicedo ha dit:

  Bon dia Sophia, he llegit la teua entrada en relació a sostindre l’engany. Volia comentar al blog, però la qüestió de contrasenyes em porta “frexit”, així que et pose el comentari ací. Salutacions,

  Interessant el primer dit, cal ara explorar-lo, mirar l’actualitat i fer-se algunes preguntes: Per què em repeteixen tan insistentment i tant de temps les dates de la “pandèmia”? És la manera de “fer pandèmia”? Per què un anàlisi positiu d’un PCR sense símptomes de malaltia suposa “estar contagiat”? És el primer cas en què considerem malalt a la gent sense tindre cap simptomatologia, no és això fer gran els efectes de la covid? Com és que fem una vacuna per a tots, tan genèrica, sense tindre en compte característiques de cadascú com pot ser ….. ? Per què no deixen fer una opinió en contra?, a consevol comentari discrepant el qualifiquen de “negacionista” i és repudiat a l’instant. No deixen espai per a la crítica, per a una altra visió, per a avanços en el coneixement del virus (ja està tot investigat?, no segueixen augmentant el coneixement del virus?), per avanços en vacunes (ja són bones aquestes investigades en uns mesos, quan han passat més mesos i es pot aver avançat en la investigació) Ara que tractem de no discriminar (edat, sexe, genere, color, ….), estem rebutjant a qui fa preguntes amb relació al virus, a les vacunes. Sols voler establir allò que no és cert requereix publicitat, d’accions en els mitjans de comunicació, de comentaristes, de palmeros, etc. (li diuen màrqueting en molts casos, o què és “la chispa de la vida”?, per posar un exemple). Tant d’esforç per contar la veritat? La veritat surt per si mateix, no requereix tant esforç.

  • Sophia Blasco ha dit:

   Gràcies Xavier.
   La imposició de la versió oficial única és un fet escandalós, evidència que hi ha conflicte d’interès.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: