Ser del tot …

‘Ser del tot honest amb un mateix és el millor esforç que un ésser humà pot realitzar.’
Sigmund Freud

Sigmund Freud l'any 1920Sigmund Freud, neuròleg austríac que començà a interessar-se en la hipnosi i en com utilitzar-la per a ajudar als malalts mentals. Més tard es centrà en l’anàlisi dels somnis per desenvolupar el que actualment es coneix com la psicoanàlisi. Les teories de Freud i el tractament que donava als seus pacients van causar un gran daltabaix a la Viena del segle XIX i el debat, avui en dia, encara continua.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Frases sàvies
3 comments on “Ser del tot …
  1. Oriol López ha dit:

    Totalment d’acord amb aquesta frase del Dr. Sigmund Freud

  2. Montse ha dit:

    Jo, és que sóc molt radical. Les vento clares, peti qui peti. Estic molt segura del què penso. Tot i saber que se’m pot discutir. Segons la meva signatura ( grafologia ) el meu jo està molt desenvolupat. M’ agrado moltíssim. I m’ ha costat molts anys confegir-me a mi mateixa. Però .. ah, ve t’ho aquí, sóc bipolar.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: