L’adolescència, un repte per a pares i mares! Taller

"Teenagers playing soccer in the rain", de Marlon DiasViure l’adolescència és tot un repte, però també ho és per als pares i les mares dels adolescents. Les relacions dels pares i mares amb els fills i les filles en l’adolescència són conflictives, la confrontació d’interessos els dóna aquest caràcter. Els adolescents necessiten distanciar-se dels progenitors per construir la seva pròpia identitat diferenciada, encara que també necessiten saber que poden comptar amb els pares, cas de necessitat, això els proporciona seguretat.
Els pares i les mares sabem que la vida és molt dura, que aprendre a viure s’ha de fer en primera persona però, així i tot, voldrien estalviar-los frustracions, cops, … Si això ho fem intensificant la nostra protecció, el control, etc. els ofegarem i aconseguirem allunyar-los encara més de nosaltres.
Podem estar prop dels fills i filles i, al mateix temps, proporcionar-los l’autonomia i la independència que necessiten per construir la seva pròpia identitat diferenciada i créixer? Sí, això és possible!

El taller té per objectius:

– Ajudar a implantar una relació amb els adolescents que ens permeti fer el paper de pares gestionant bé la contradicció entre la seva necessitat de llibertat i la nostra necessitat de protegir-los.

– Reduir el grau d’ansietat que ens comporta imaginar-los víctimes d’innumerables perills.

– Analitzar casos concrets dels participants i definir estratègies especifiques per millorar substancialment la relació amb els fills i les filles adolescents.

Participar al taller et proporcionarà recursos per millorar considerablement la relació amb els fills i les filles adolescents.

El taller L’adolescència, un repte per a pares i mares!
– És eminentment pràctic.
– Consta d’una única sessió de durada flexible.

Participa-hi!
Hi tens molt a guanyar!

Consulta les activitats programades a l’Agenda
Impartit per Sophia Blasco, assessora i coach personal

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Relacions Personals
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: