Parlar en públic (vídeo)

Si parlar en públic t’intimida, per fer presentacions orals amb èxit, necessites adoptar estratègies que et proporcionin seguretat davant l’audiència.
Al taller ‘Parlar en Públic’, realitzat a la Biblioteca Vila de Gràcia de Barcelona els dies 10, 17 i 24 de març de 2011,  vam posar damunt la taula un seguit d’estratègies que et poden ajudar a fer presentacions orals amb èxit. El reportatge següent en recull algunes. Gaudeix-lo!

Vam tractar diversos aspectes importants com:
– La preparació de la presentació: Objectius, audiència, temps, recursos, …
– El mite del llenguatge gestual.
– Recursos per superar algunes pors habituals.

Si t’horroritza quedar-te en blanc, si creus que faràs el ridícul, si t’aterra oblidar aspectes importants o equivocar-te, el programa Supera la por de parlar en públic! t’ajudarà a alliberar-te de la por de parlar en públic. Hi tens molt a guanyar! Posa-t’hi ara mateix! Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: , ,
Arxivat a Desenvolupament professional, Gestió emocional
2 comments on “Parlar en públic (vídeo)
  1. Sandra ha dit:

    Gràcies per compartir-ho! A més de recalcar que el fet de portar molt ben preparada la presentació fa que desapareguin més de la meitat de les pors típiques, un factor que a vegades es sol deixar de banda o oblidar és la passió de comunicar, de compartir amb les persones el missatge o coneixement. Si el ponent vibra i s’emociona amb el que explica, l’audiència en gaudirà segur, i fomentarà l’intercanvi i l’aprenentatge

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: