L’experiència no és …

Aldous Huxley‘L’experiència no és el que succeeix a algú,
sinó el que aquesta persona aprèn del que li ha succeït.’
Aldous Huxley

Aldous Leonard Huxley, fou un escriptor anglès molt prolífic autor del llibre “Brave New World” ‘Un món feliç‘. A les seves novel·les i assajos, critica els rols socials, les normes i els ideals, ‘Un món feliç‘ n’és una molt bona mostra.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Frases sàvies
4 comments on “L’experiència no és …
  1. Oriol López ha dit:

    Molt bon matís el que introdueix l’Aldous Huxley. Ho comparteixo al Twitter.

  2. Albert ha dit:

    Es molt exacte. Es una de les coses que mes voltes li doncs, per la proximitat dels pares, ara avis. Re mes trist que una persona gran plena de punyetes i pensaments que no han patit cap evolució acompnyat tot plegat de actituts desdenyoses o exagerades. Ja pot un viure doscents anys mes que si no aprofitem les coses que ens pasen per reflexionar i creixer…i per contra re mes valios que un petit consell o una observació de algú que ha aprofitar la seva experiencia.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: