Revolucionant l’aprenentatge amb Sir Ken Robinson

Revolucionant l'aprenentatgeSir Ken Robinson desenvolupa algunes idees per revolucionar l’aprenentatge en la seva presentació “Changing Paradigms”. Algunes de les afirmacions de Sir Ken Robinson:

[….]
Les escoles encara estan organitzades com les línies de muntatge de les fàbriques, a toc de timbre, amb matèries especialitzades i separades.
[…]
Eduquem els nens en grups, els incorporem al sistema per grups d’edat. Per a què ho fem? El més important que els nens tenen en comú és l’edat? És com si el més important fora la data de fabricació.
[…]
Els nostres nens estan vivint el període d’estímuls més intens de la història de la humanitat. Estan sent assetjats per informació que crida la seva atenció des de multitud de plataformes, ordinadors, dels Iphones, d’anuncis publicitaris, de centenars de canals de televisió. I per això són penalitzats, perquè es distreuen. De què? De coses avorrides, la major part de l’escola.
[…]
Fa un parell d’anys, es va publicar un interessant estudi sobre el Pensament Divergent. El pensament divergent no és el mateix que la creativitat, però l’ajuda, és una capacitat essencial per a la creativitat. És l’habilitat de veure moltes possibles respostes a una pregunta, d’interpretar de diferents formes, de pensar, no només de forma lineal o convergent. Aquest estudi evidencià que el 98% tenim aquesta habilitat quan tenim entre 3 i 5 anys, però que quan arriben als 13 o 15 anys ja sols el conservem el 10% de nosaltres.
[…]
Sir Ken Robinson

La presentació de Sir Ken Robinson en format d’animació Scribing subtitulada en castellà:

La presentació de Sir Ken Robinson subtitulada en català:

Sir Ken Robinson  és autor, conferenciant i assessor internacional en educació.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!, Parella i família
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: