Qui rep una idea …

Thomas Jefferson, painted by Charles Willson Peale. Philadelphia, 1791, a la Viquipèdia“He who receives an idea from me, receives instruction himself without lessening mine; as he who lights his taper at mine, receives light without darkening me.
[…] Inventions then cannot, in nature, be a subject of property.”
Thomas Jefferson

Qui rep una idea meva, rep coneixement sense disminuir-ne el meu; igual que qui encén una espelma amb la meva, obté llum sense deixar-me a les fosques.
[…] Llavors, les invencions no poden, per naturalesa, ser objecte de propietat.
Thomas Jefferson

Thomas Jefferson, que fou el 3r President dels Estats Units i el principal redactor de la Declaració d’Independència dels Estats Units d’Amèrica l’any 1776, amb aquesta frase, deixà clara la seva posició al respecte de la propietat intel·lectual i dels dret d’autor a la carta a l’Isaac McPherson el 13 d’agost de l’any 1813.

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Documental ¡Copiad, malditos!

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Frases sàvies
2 comments on “Qui rep una idea …
  1. Oriol López ha dit:

    Efectivament, el coneixement, quan es transmet, es multiplica. Les lleis de la propietat intel·lectual, tal i com estan redactades ara mateix, són una trava a la lliure circulació del coneixement i a la seva expansió.

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: