Quan t’atreveixes a canviar, …

Ferran Adrià a la Harvard Science & Cooking 2011, de Charlene McBride, al Flickr

Ferran Adrià a la Harvard Science & Cooking 2011, de Charlene McBride, al Flickr

‘Quan t’atreveixes a canviar,
les teves possibilitats no tenen límit’
Ferran Adrià

Ferran Adrià Acosta, fill de l’Hospitalet de Llobregat, és un dels cuiners innovadors amb més prestigi i reconeixement internacional.
Fou xef i copropietari del desaparegut restaurant El Bulli, distingit amb tres estrelles a la Guia Michelin.
La llista dels 100 personatges més innovadors del món de l’any 2004 de la revista Time l’inclogué.
Actualment, col·labora amb la Fundació Alícia conjuntament al cardiòleg Valentí Fuster Carulla.
Ha innovat a la cuina i està considerat, actualment, com el millor cuiner del món.
La seva clau d’èxit ha estat el canvi; també podria ser la teva!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Compartir és estimar! de Jose Mondo

Tagged with:
Arxivat a Desenvolupament professional, Frases sàvies

I tu, què en penses? Explica'ns-ho!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book
%d bloggers like this: