Amb motivació per a deixar de fumar?

“ExSmokers are Unstoppable” Les exfumadores som imparables

El 70% de les persones fumadores volen deixar de fumar per qüestions de salut.
Un 50% de les persones fumadores afirmen que, o bé per les persones del seu entorn, o bé pel preu del tabac, s’estan rumiant la possibilitat de deixar de fumar.
Un 20% de les persones fumadores diuen que la preocupació per la salut de les persones no fumadores, els consells del metge, l’estigma social que representa ser fumadora i les prohibició de fumar en llocs públics els han portat a valorar la possibilitat de deixar de fumar.

Quan deixes de fumar, assoleixes un repte extraordinari. Els beneficis personals de deixar de fumar són múltiples: et millora la salut i l’aspecte, fas més bona olor, guanyes llibertat, tens més diners i t’augmenta l’autoconfiança i la teva imatge també millora socialment, entre molts d’altres beneficis; la societat també hi guanya (recordem que tot educa, som un model per als menuts i per als que encara fumen), estalviem en despesa sanitària i deixem d’embrutar l’aire. Deixar de fumar ens reporta un bon grapat de beneficis, no et sembla?.

Deixar de fumar no és fàcil, iCoach “ExSmokers are UnStoppable“, Les exfumadores som imparables , és una App per a mòbil de l’àmbit de la salut, una eina eficaç per ajudar les persones fumadores a deixar de fumar; és una plataforma d’entrenament digital, de lliure accés i disponible en 23 de les llengües oficials a la UE, disponible en castellà; encara no hi és en català.

iCoach “ExSmokers are UnStoppable” té per objectiu ajudar les persones fumadores a deixar de fumar i encoratjar les que encara no s’han decidit a fer el pas; el programa s’estructura en 5 fases:

  • Fase 1: No tinc intenció de deixar de fumar.
  • Fase 2: Hauria de deixar de fumar, però m’ho estic rumiant.
  • Fase 3: Deixaré de fumar aviat.
  • Fase 4: Tot just acabo de deixar de fumar.
  • Fase 5: Porto una temporada sense fumar.

Els resultats del programa iCoach “ExSmokers are UnStoppable” són bons, més del 30% de les persones que l’han utilitzat han aconseguit deixar de fumar.

Una tercera part de la població europea encara fuma i el tabaquisme no para de fer estralls en la salut i en la vida de les persones que fumen i de les que no fumen.

Per a deixar de fumar definitivament, segueix el programa Allibera’t del tabac! i comença a guanyar. Si no t’hi poses ara, quan ho faràs? Ara és l’hora! Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Nota: Les dades han estat extretes de l’Eurobaròmetre especial 332, de maig de 2010.

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Alimentació i salut, Com fer ...
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: