Com superar la por de viatjar en avió (infografia)

Al voltant d’un 6% de les persones pateixen fòbia de viatjar en avió, el 94% restant els fa un cert respecte que els pot generar un cert nivell d’ansietat, encara que les probabilitats de patir un accident de cotxe o un accident domèstic són molt superiors a la probabilitat de patir un accident d’avió.

La infografia How to reliev flying anxiety, creada per FlyHomeLLC, ens proposa un seguit de consells senzills que ens poden ajudar a retrobar la serenor i a gaudir del viatge, com focalitzar-nos en què farem en arribar a la nostra destinació, conversar amb la persona del seient del costat, escoltar música, fer exercicis de respiració relaxants, mirar una pel·lícula, llegir un llibre que ens captivi, córrer la cortina de la finestra durant l’enlairament i l’aterratge, i fins i tot ens dóna pautes per aconseguir conciliar el son en ple vol.

367-flyhomellc

Les recomanacions de la infografia t’ajudaran a procurar-te la màxima confortabilitat i serenor per gaudir del viatge dedicant el temps de vol a allò que més t’interessi. Ara bé, si volar en avió et fa tanta por que defuges volar, aquests 7 consells per superar la por de volar en avió et seran d’utilitat.

Allibera’t del patiment per volar i gaudeix del viatge! Superar la por de volar t’interessa, puc ajudar-te a aconseguir-ho. Parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Com fer ..., Gestió emocional
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: