Res no seria igual sense tu

"Its a Wonderful Life" poster del film, a Viquipèdia

“Its a Wonderful Life”, poster del film, a la Viquipèdia

“Reflexiona: res no seria el mateix si tu no haguessis existit. Cada lloc on has estat i cada persona amb la que alguna vegada has parlat serien diferents sense tu. Tots estem connectats, tots estem afectats per les decisions i, fins i tot, per la sola existència de les persones que ens envolten”.
Clarence a la pel·lícula ‘Que bonic que és viure

“Consider this: nothing would be the same if you did not exist. Every place you have ever been and everyone you have ever spoken to would be different without you. We are all connected, and we are all affected by the decisions and even the existence of those around us.”
Clarence at ‘It’s a Wonderfull Life‘ film

Aquest és el nucli de la pel·lícula ‘Que bonic que és viure‘, dirigida per Frank Capra, on Clarence, un àngel de la guarda de segona classe que ha de fer mèrits per guanyar-se les ales, té per missió evitar el suïcidi d’un home desesperat, George Bailey (James Stewart). Per aconseguir de fer reaccionar Bailey, Clarence li mostra com seria la ciutat, els seus amics i la seva pròpia dona si ell no hagués nascut.

Recorda, mai abans no hi havia hagut cap altre persona com tu i cadascun dels instants que vius és únic!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with:
Arxivat a Frases sàvies
2 comments on “Res no seria igual sense tu
  1. Gorka1589 ha dit:

    Qué bonic missatge! I el link amb el misstage de Pau Casals ja és superb !
    Sophia, gràcies per alegrar-me el dia. :-)

Els comentaris estan tancats.

La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: