El respecte, una lliçó magistral

El documental Gotes de cel (Ten no shizuku: Tatsumi Yoshiko inochi no sûpu), dirigit per Atsunori Kawamura, ens presenta l’artista culinària Yoshiko Tatsumi, una dona sàvia.

Ten no shizuku: Tatsumi Yoshiko Inochi no sûpu, FilmAffinity

“Ten no shizuku: Tatsumi Yoshiko Inochi no sûpu”, FilmAffinity

Yoshiko Tatsumi ens nodreix el cos i el cor amb la seva “sopa de la vida”, un sopa reconfortant que preparava per al seu pare, una sopa cuinada amb ingredients seleccionats, respecte i amor.

“Estic convençuda que, des del primer alè a l’últim, les sopes i els brous ens poden ajudar a trobar l’harmonia i la pau”, diu Yoshiko Tatsumi.

Una lliçó magistral de respecte, un dels fonaments de l’amor, tal i com ens l’explica Erich Fromm al seu llibre L’art d’estimar.
Quan les relacions no es fonamenten en el respecte, el conflicte està garantit, la relació no és sostenible i ens veiem abocats a patir.
Quan la relació es fonamenta en el respecte envers nosaltres mateixes, envers les altres persones i envers el món, la relació és sostenible i ens omple de vida, tal com ens mostren la Yoshiko Tatsumi i l’Atsunori Kawamura al documental.

La Filmoteca de Catalunya projecta aquest documental el 27 de desembre de 2016, a les 21.30h, regala-te’l!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Tagged with: , ,
Arxivat a + Receptes per Viure Bé!
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: