L’Optimisme és una Força Vital …

L’optimisme és en essència una Força de la Vida, una Força de l’Esperança que s’oposa a la resignació i que ens ajuda a mantenir el cap ben alt, fins i tot quan hi ha poques possibilitats de reeixir, és una Fortalesa per encarar els contratemps que cap enemic no pot arronsar.
Dietrich Bonhoeffer

“Optimismus ist in seinem Wesen keine Ansicht über die gegenwärtige Situation, sondern er ist eine Lebenskraft, eine Kraft der Hoffnung, wo andere resignierten, eine Kraft, den Kopf hochzuhalten, wenn alles fehlzuschlagen scheint, eine Kraft, Rückschläge zu ertragen, eine Kraft, die die Zukunft niemals dem Gegner läßt, sondern sie für sich in Anspruch nimmt.”
Dietrich Bonhoeffer

Durant la Segona Guerra Mundial, Bonhoeffer va tenir un paper clau al capdavant de la Bekennende Kirche (en català: l’església que parla obertament), un moviment dins de l’Església luterana que s’oposava a les polítiques antisemites de Hitler. Propugnaven l’oberta resistència de l’Església al tracte que Hitler donava als jueus. Malgrat que el moviment no era gaire gran, representava un focus considerable d’oposició cristiana als nazis.

Fragment del text Optimismus

 Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Coach personal

Arxivat a Frases sàvies
La teva sessió de regal, d'Isabel Mas
Agenda
Descarrega’t l’e-Book!
L'estrès, a ratlla! e-Book

Escriu la teva adreça de correu i rebràs els nous articles al teu correu immediatament!

A %d bloguers els agrada això: